dimarts, de desembre 28, 2004

Aquesta és la bici que faig servir en el gimnàs per fer spinning. Curiosament, és de la mateixa marca que la meua BTT. Schwinn

divendres, de desembre 17, 2004

Atac al Metro de Barcelona!!

Avui és d'aquells dies que em pena no tenir una camara digital més portàtil o un mobil amb càmara. He agafat el Metro per anar a treballar i en el transbordo de la linea 5 a la 1, a la Plaça de Sants m'he fixat en les pantalles de televisió que hi havia a l'andana.

Tenien la pantalla amb el windows 2000 iniciant-se. M'ha fet gràcia per això que pensava que era un simple monitor de televisió. Fins aquí tot be, ha començat a mostrar notícies i cartelera de cine quan de repent, ... tatxan!! Apareix un quadre de windows com que aquest en el que l'equip es reiniciarà en breu. El fitxer que actuava era el lsass.exe. Ja està el Sasser.

El curiós de tot això és que els Sasser ja fa uns mesos que va sortir (diria que fa 6mesos) . La única explicació és que aquella màquina l'haiguen reinstal·lat recentment.

La pantalla que surt diu més o menys:


    Apagar el sistema

    Se está apagando el sistema. Guarde todo
    trabajo en curso y cierre la sesión. Se perderá
    cualquier cambio que no haya sido guardado.
    El apagado ha sido iniciado por NT
    AUTORITHY\SYSTEM

    Tiempo restante

    para el apagado: xx:xx:xx

    Mensaje

    El proceso del sistema
    C:\WINNT\system32\lsass.exe terminó
    de forma inesperada indicando código 0
    Windows debe reiniciar ahora.

dimecres, de desembre 15, 2004

Header

dilluns, de desembre 13, 2004

Windows XP i com et fa perdre el temps

Este cap de setmana m'he passat 2 dies intentant conectar el meu ordinador al de mon pare per compartir la connexió a Internet. IMPOSSIBLE!!!! He seguit els passos que expliquen les pàgines de suport de Microsoft i ha estat impossible. Sembla que ha de ser sencill però hi ha hagut forma. En principi només he aconseguit que el es veiguessens entre ells amb el protocol IPX. Prò el que volia de compartir la connexió ADSL , ha estat fallit.

Només queda tornar-ho a intentar el pròxim dia!!

 
Lleugerblog © 2008