divendres, d’agost 29, 2008

MACBA de nit

Estos dies d'estiu i fins al 19.09.2008 fan les nits al MACBA on pots entrar visitar-lo a un preu de 3.50€. Ahir la nit passava per alli però ja estava tancat. L'horari que fan és de 20h a 24h tots els dijous i divendres. A més fan visites guiades: a les 20.30 i a les 22h

Llàstima. A veure si la setmana que ve tinc mes sort.

Foto amb la Canon A530

dimecres, d’agost 27, 2008

Com configurar el GTalk en Pidgin

Pidgin (anteriorment anomenat GAIM) és un client multipataforma de missatgeria instantànea que permet conectar-se a diverses xarxes (accepta varios protocols) i comptes de forma simultànea. En definitiva ens permet entre altres conectar-nos al Messenger o el GTalk entre altres.

Entre els protocols soportats hi ha:

* AOL Instant Messenger (a través del protocol OSCAR o el TOC)
* Bonjour
* Gadu-Gadu
* Google Talk
* ICQ (a través del protocol OSCAR o el TOC)
* Internet Relay Chat (comúnment llamado IRC)
* MSN
* MySpaceIM
* QQ
* Jabber
* Lotus Sametime
* Novell Groupwise
* OpenNAP
* SILC
* SIMPLE
* Yahoo!
* Zephyr

La qüestió és que el Messenger l'he configurat a la primera però en canvi el GTalk m'ha donat molts problemes per això deixo dos pantalles de com es configura per si algú també té problemes.

NOTA: Tot i que quan el configures maerques el protocol GTalk ja veureu que per defecte ell agafa el XMPP



dijous, d’agost 21, 2008

Extensions de Firefox

Això no és més que un llistat de les extensions de Firefox que sempre instal·lo en els meus equips.

  • GMail Manager. Tot i que abans feia servir el Gmail Notifier ara últimament m'he decantat per aquesta extensió perquè me permet gestionar millor els comptes de Gmail.
  • Delicious Bookmarks. T'integra perfectament el teu compte Delicious en el navegador de forma que si per exemple fas Ctrl+B et surt una barra lateral amb bookmarks guardats en Delicious.

  • Web Developer. És una extensió que et posa una Toolbar i que serveix de molta ajuda per treballar en el desenvolupament de webs.

  • Scribefire. Permet publicar en un blog des del mateix navegador Firefox sense necessitat d'entrar en la pàgina d'administració. Una forma comoda d'escriure en les teues bitacores.
Evidentment n'he provat diverses però estes són les que per mi en principi són imprescindibles.


dimecres, d’agost 20, 2008

Jesus Blood Never Failed Me Yet

Estic emocionat. És una tonteria però no se perquè avui he fet una troballa de fa 15anys. I és que fa 15 anys, mentre escoltava Radio3 vaig anar escoltant un programa que parlava de Tom Waits i la seua carrera. Sincerament no és que m'interesses massa Tom Waits però ves per on que van posar esta cançó "Jesus Blood Never Failed Me Yet".

Lo bo que té la canço és que van agafar un 'sense sostre' (un homeless) que cantava la canço i el van grabar i a continuació van posar la veu Tom Waits acompanyat d'una orquestra. No se perquè però se me va quedar grabada la canço però no el nom. I han hagut de passar 15anys o més perquè haigue tornat a aparèixer la cançó. És per això que no puc estar-me de plasmar-la aquí para que mai més se m'oblide.

dimarts, d’agost 19, 2008

Prova amb una Canon Powershot A530

M'he comprat una Canon Powershot A530 i esta es una de les primeres fotos de prova. La idea es fer-la servir per portar-la sempre a sobre i anar fent fotos


Posted by Picasa

 
Lleugerblog © 2008