dissabte, d’octubre 18, 2008

Trobeu que hi ha tunning a Tokyo?

Doncs si. N'hi ha i com a mostra aquí hi ha 2 exemples:


I este últim no és que sigue un tunning sinò que és un autèntic Lamboghini que vaig vore caminant per Yokohama. Em sembla que és el model Gallardo.

Canvis a la plantilla del blog

He fet una sèries de canvis en la plantilla del blog. Després de buscar i buscar he decidit agafar-ne un i fer les modificacions necessaris.

La base és la plantilla Andreas4 i a partir d'aquí li he posat una imatge que he fet jo i li he canviat els colors de les lletres i enllaços. No obstant encara tinc que fer més modificacions i pot ser acabe canviant-lo un altre cop. De moment ja m'agrada com estar!

Més dades sobre la plantilla:


Name: Andreas4
URL: http://www.geckandfly.com
Updated by: http://www.blogcrowds.com
Support: http://www.blogcrowds.com

dimecres, d’octubre 08, 2008

Curiositat Apple - Tokyo

El 2n dia que estava a Tokyo, el dia 22set, vaig decidir anar al barri de Ginza, l'equivalent al Pg de Gràcia de Barcelona on hi ha entre altres botigues de Channel, Louis Vuitton, Bvulgari, Dior o Giorgio Armani. Allí també hi ha la tenda Apple.

El dia abans vaig fer la primera visita a Akihabara. Allí a Akihabara vaig vore entre altres els nous iPod nano, el de 4a generació. Una cosa que me va cridar l'atenció va ser que a banda dels models de 8 i 16GB havia un altre de 4GB. Molt extrany perquè quan va sortir l'anunci de la nova versió del nano només parlaven dels 2 primers.

Doncs be, a la tenda Apple de Ginza, efectivament tenien el de 8 i 16. Vaig preguntar a un dels venedors i me va comentar que ell no sabia res.

El curiós del cas és que el 7oct, el dia que tornava vaig passar un altre cop per la botiga Apple i resulta que ja el tenien a la venda.

Pot ser que es distribueixi abans a les altres botigues que a la oficial?

Tornada del viatge

Despres de casi 3 setmanes ja he arribat a Barcelona a continuar la vida diària. La veritat és que ha estat una experiència inoblidable, un viatge que el recordaré sempre. D'una banda tenia ganes de tornar per vore la familia i els amics i companys. Això de viatjar sol fa que de vegades un note una mica d'anyorança. Però d'altra banda m'ha encantat Tokyo una ciutat que m'encantaria recorre-la pam a pam però que necessitaria molt i molt de temps per fer-ho.

Per primera vegada m'he perdut contínues vegades. Sóc persona que més o menys se sap situar sobre el mapa i que s'orienta bastant be però en este cas no. I és que arriba un moment que te perds. I això fa que a la vegada pugues descobrir coses noves com em va passar l'última nit.

Encara no havia vist cap peix globo o fugu i a l'estacio, errant el camí, vaig fer cap a un restaurant on a la façana hi havia una peixera en peixos globos preparats per cuinar.



La qüestió es que despres d'haver estat per diferents ciutats i pobles al final qui vaigue curt de temps que es dispose a visitar Tokyo i Kyoto i així es farà una idea de com es Japó.

Recordo que quan portava 5 dies a Tokyo necessitava sortir de la ciutat. Tot és tan gran i circula tanta gent que al final te dona la sensació que ets insignificant. En canvi després de 8 dies voltant per Kyoto ,Hiroshima , Osaka i altres indrets necessitava tornar a Tokyo.


I al final em queda la sensació que tinc que tornar. Per això espero que pugue tornar a viatjar més cops a visitar-la.

dimecres, d’octubre 01, 2008

Beppu

Avui estic a Beppu. Ells ho pronuncien 'Bepú'. Es una zona tota plena d'onsens o banys termals. Aqui al hostel on estic tambe en tenen un.

Dema toca intentar pujar al Mont Aso un del volcans actius mes importants. Ahir estava tallat l'acces. Espero que demà al matí pugue pujar. Sino a buscar una alternativa-

Perdoneu les croniques pero passo el rero que puc pillar un PC buscant informacio dell que fer.ç

Per cert he organitzat les fotos per ciutat per un millor enteniment.

 
Lleugerblog © 2008